Somló Holding
HUENDE
Cégcsoport / ADMIRER Kft.

Admirer Kft.

ADMIRER Kft.

Harsányi András
ügyvezető igazgató

 

Az Admirer Kft. – a Somló Csoport tagjaként – textilipari hagyományokkal rendelkező 100 %-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás.
Gyártóüzemként, a jogelőd vállalkozásokat is ide értve, 1976 óta van jelen a magyar és a külföldi piacokon.

Az Admirer Kft. együttműködve külföldi és belföldi partnereivel, a textil- és konfekcióipar különböző területein, folyamatosan optimálja modern vállaltirányítási rendszeren alapuló gyártás technológiai, logisztikai és kereskedelmi tevékenységének a területeit is.
A hosszú éves kapcsolatokon alapuló beszállító partnerek megbízható támogató együttműködése ugyancsak elengedhetetlen feltétele az Admirer Kft. eredményes működésének, a vállalat sikerének.

Az igényeknek megfelelően a 60-80 fő között változó több éves gyártási tapasztalattal bíró munkatársak kiváló munkája teszi lehetővé a rövid gyártási átfutások melletti rugalmas, kis és nagyobb szériák gazdaságos gyártását, biztosítva ez által versenyképességet a piacon.

A több évtizedes működés során, egy valami nem változott az pedig a kiszállított termékek vevők által megkövetelt és elvárt termékminőség színvonalának a garantálása.
Az említett kiváló minőség biztosítja, hogy a mai napig megbízható partnereknek számítunk úgy az európai, mint a hazai piacon egyaránt.

LAP TETEJÉRE

Címünk
HU-8460 Devecser,
Vasút utca 29.

Telefon
+36 70 662 5748

Email
varroda@admirer.hu

LAP TETEJÉRE