Somló Holding
HUENDE
Cégismertető

A Somló Holdingról

Cégismertető

TORNAI TAMÁS
ügyvezető igazgató

 

  Az első általam alapított cég 23 éves, majd az újabbak ugyancsak sok éves piaci működése után 2012-ben újraformáltuk a cégcsoport működését, szervezeti felépítését. Somló Holding névre változtatott központi szervezetünk funkcióiban is megújult.  E szervezetbe integráltuk azt a szakértelmet, amely stabil háttérként szolgálja a saját piaci szegmensükben önállóan dolgozó vállalkozásaink hatékonyságát, versenyképességét.

  Több évtizedes tevékenységünk során megtanultuk, hogy az egyes iparágakat a megújulás hullámai eltérő időpontban érik el. A több üzleti területen működő csoportok, a hatékonynak bizonyult módszereket más iparágak felé úgy tudják közvetíteni, hogy az azzal versenyelőnyük megszerzését is szolgálják. Régiós pozíciónk pedig bizonyítja, hogy e technológia transzfer sikerrel szolgálta a vállalatcsoport fejlődését úgy, hogy a Holding tagjai a kezdetektől megőrizték önálló piaci kapcsolódásaikat.

  Az összehangoltan fejlesztett vezetési, működési kultúra, irányítási struktúra eredményeként a Holding tagjai olyan működési és pénzügyi előnyöket képesek realizálni, amelynek eredményét megosztják vevőikkel és munkatársaikkal.

  E kultúra eredménye a kiváló minőségű termékek és szolgáltatások, a stabil vevőkör, a térség és vállalkozásaink kölcsönös megbecsülése, a különböző magas szintű minőségi díjak, jelentős nemzetközi elismerések.

LAP TETEJÉRE

Menedzsment

Tornai Eszter
tulajdonos
 
Tornai Anna
tulajdonos
 
Simon Anita
személyzeti igazgató

A holdingról számokban

Címünk
HU-8460 Devecser,
Vasút utca 29.

Telefon
+36 88 513 333

Email
info@somlo.hu

LAP TETEJÉRE